laurens002.reismee.nl

woensdag 3 november 18,36 uur

zo, laat ik weer wat van me horen.
Gister had ik al een verhaal gemaakt maar die was plots weg net toen die klaar was:P

Nou mijn mittwoch zit er weer op, t was een zware dag zoals al aangekondigt. We gingen karoten erten ofzow iets, Met andere woorden worteltjes uit de grond halen.
Dat gebeurd doormiddel van een traktor met daarachter een enorme machine met van alles en nog wat erop en een lopende band, aan die lopende band staan ongeveer
vier mensen, ik dus ook. Op die lopende band komen heel snel wortels voorbij, die moet je selecteren op goed of slecht, de goede laat je doorgaan en de slechte
gooi je ergens neer:P Dat de hele dag doen is wel vermoeiend want je moet constant goed opletten, en owja je moet ooknog de hele tijd met je handen bewegen zodat de
modder wat weg gaat. S ochtends heb ik alleen de kippenstal gedaan! voor het eerst. En alles ging pirma was zelf eerder klaar. Maar ik ben wel aangevallen door een stomme
Haan. die zijn vet aggresief omdat ze vinden dat ze hun vrouwtjes moeten beschermen en iedere haan heeft ongeveer 133 vrouwtjes dus!

Ow ff tussendoor, er zit hier een of andere steeekvlieg op mijn kamer die het op mij gemumt heeft en telkens als ik um dood probeer te slaan is ie te snel..fokking irritant,
en met elke slag word ik chagarijniger.

Maargoed, morgen ooknog ff worteltjes doen en dan zijn we daarmee klaar. De rest van de week had ik het chill! zaterdag ging Lukas naar huis en nu ben ik
dus alleen met de familie maar dat gaat allemaal prima. Dit weekend zijn we naar een herfstmarkt geweest. Oke nu zul je denken wat is een herfstmakrt in zwitserland? (ofniet)
Het is een markt met allemaal kleine kraampjes in een of andere boerendorp waar het vol staat met middeleeuwse huizen. Wat er verkocht wordt in die kraampjes is of etenswaren
of rommel. T leek me wel leuk om een keertje mee te maken maar ik ga nooooit meer mee. Want er is niet echt wat aan om daar een hele dag in een enorme drukte
vol met lelijke:$ mensen te lopen. Jah echt hoor, alleen maar! was ik daarvoor nou mee gegaan?

De vlieg vliegt nog steeds en ik ben inmiddels van Iris varkentje om mee te slaan naar een handdoek over gegaan;p

FC twente gister gewonnen, t scheen mooi te zijn, maar als er een keer een leuke wedstrijd is dan begeeft dat stomme programma het natuurlijk! dus ik heb niet goed
kunnen kijken maar gelukkig kreeg ik de stand door gesmst(A) maar toen was ik al in slaap gevallen haha. Jah wat wil je als je er om zes uur uit moet he..

Goed heb ik nog meer te vertellen? Jah dat heb ik, maandag een lief kaartje gehad van mijn aller liefste zusje! daar was ik heel blij mee, en om mij nog
blijer te maken mogen jullie allemaal wat sturen! die postzegel is nog wel een keer te betalen toch? Euh op de envelop moet je zetten: Mijn naam natuurlijk, dan plattenhof, 8547 Gachnang Schweiz.
En dan komt alles goed. Dus ik verwacht deze week nog diverse brieven:P

Heb ik dan nog wat te vertellen? volgens mij niet, owja wel ik heb echte bergen met sneeuw en alles gezien! ze waren supper mooi samen met de schemerende zon.

Dan was dat t volgens mij wel, vragen zijn geen probleem en reacties altijd leuk.

Enne die vlieg vliegt nog steeds.. bah ga maar eens naar beneden voor t eten.

Reinder

Die kaart zal ik maken, alleen het adres moet daar nog een huis nummer bij of werkt dat daar anders?
ps tipje voor die vlieg; probeer een krant...

Iriis

tja daarvoor heb ik hem niet meegegeven he meneer van stokkum! om een vlieg mee dood te meppen haha. veel meegemaakt zo te horen, die lelijke mensen moeten toch wel meevallen daar;p Xx haha

Silvia

Wat lees ik nou, alleen maar lelijke mensen? Maar je had toch een leuke boer voor mij op de kop getikt?

Augustus

Ik heb je blogjes gelezen. Denk dat je nog nooit zo lang weg ben geweest uit Enschede! Vind dat je het knap volhoudt. Het zal heus niet altijd altijd leuk zijn, maar je moet maar zo denken: jij hebt straks mooi wat te vertellen hier! Wie heeft er bijvoorbeeld ooit een dag wordtels uit de grond getrokken van je bekenden hier?(om maar eens een voorbeeld te noemen!)
Hier alles goed. Vloer is vandaag voor de laatste keer in de boenwas gegaan. We beginnen trots te worden. Kom je eens kijken wanneer je weer in het Enschedese bent?
Groeten ook van mijn dame.

Broer Augustus