laurens002.reismee.nl

24 oktober 17.58 uur

oke een nieuw verhaaltje dan maar weer..:P

Het is koud, de wind raast langs je oren. Je kijkt op je versnellingen en ziet dat je in de laagste zit, het zweet gutst van je kop. Dan kijk je omhoog en ziet dat je nog lang niet boven op de berg bent.

Welkom in Zwitserland. Nee fietsen is hier nog minder leuk dan in Nederland; tenzij je natuurlijk van de berg af gaat, maarja in je achterhoofd houdend dat je zo de berg ook weer op moet. Dat maakt het alweer een stuk minder leuk.

Vandaag is het zondag; zondag is rustdag. Dus lekker rustig aan doen:P Uitslapen tot negen uur, dan een heerlijk ontbijt met croisant en vers brood! daarna terug naar boven en een beetje chillen. Om twaalf uur met de kindjes spelen, die vervolgens gaan huilen als je een mislukt huis van duplo afbreekt. Ze gaan ook huilen als ze verliezen met memorie haha. Om één uur kwam ik dus op het geniale idee de omgeving te gaan verkennen; te fiets. Nou een héél end gereden, helemaal naar de mac en terug:$ ja in de auto had ik in Frauenfeld een mac gespot dus die ging ik maar eens van heel dichtbij bekijken. Nou het was er niet echt leuk, veel te druk en veel te duur. Zoals alles hier. Verder waren er geen winkels los. Dat was wel balen want ik dacht: misschien kan ik nog wel wat leuks op de kop tikken voor iemand of wat kaartjes halen ofzow. Wel een mooi horloge van 5000 franken gespot in de etelage. Dat is ongeveer 4000 euro! hoeveel scooters heb je daarvoor? Toen terug naar huis; want twente moest immers om half drie voetballen. Dus ik mezelf geinstalleerd voor me laptopje. En wat denk je? Dat stomme programma zendt Twente niet eens uit! de fokking lanskampioen wordt niet uitgezonden... Nou dan maar pauze houden met koffie en lekkere koekjes. Daarna gaan wandelen met de kido's en hun mama. Was leuk! Maar vermoeiend. Zijn we weer binnen en de jas enzo uitgaan, beginnen de kindertjes weer: Wollst du mit mir spielen? en dat dan 367 keer achter elkaar tot dat je ja zegt. Maar gelukkig; ze moesten in bad. Dan maar ff de uitslagen chekken. Gelukkig twente wint, Ajax gelijk en feynoord wordt weer eens afgeslacht.

Nou bijna 2 weken van huis, langste ooit zonder ouders? geen idee eigenlijk maar ik mis ze nog niet echt haha. Maar al wel een beetje. Nog 3 kwart te gaan en dan ben ik weer in Enschede. Dan ga ik lekker friet bij de muur eten en uitgaan en appelvlappen van Lin (en papa's zijn appels) eten en naar Reinder (lekker bijkomen van 2 maanden hard werken) en met mama een nieuwe broek en jas kopen en stoeien met feetje en treinen kijken met juul! nog iets vergeten?(A)

Nou dat was um weer; we gaan bijna avond eten geloof ik. Ow pap je had gebeld? bel gerust nogmaals hoor! je weet wanneer ik pauze heb he?

Groetjes en kusjes!

Lin

Wat een poetisch stukje Lau! Leuk!

Klinkt als een chill dagje! Ben blij dat je t zo naar je zin hebt! Heb vandaag de hele dag gestudeerd, dus ook geen Twente gekeken.. Morgen twee tentamens; en de zenuwen zitten dr uiteraard al weer goed in;)

Kusssels van je zus!

Reinder

Bijkomen?? Werken zul je! Geniet nu nog maar even van de rust daar...

Leuk stukje kerel!

Mamsel

Naast al die andere talenten schuilt er ook nog een schrijver in hem! Van wie zou ie dat hebben :P.
Hartstikke goed dat je t zo naar je zin hebt, maar dat je je moedertje niet mist, daar snap ik helemal niks van.
Zijn er trouwens nog dingen die je graag opgestuurd zou zien? Stukje Hollandse kaas bv.
Morgen ook voor n paar daagjes deutsch sprechen ha,ha, k zal aan je denken.
Nou, voor straks lekker slapen en niet te streng zijn hé, voor de meisjes. KUZZZZZZ

marit

wat drinken met mij ! haha.
fijn dat je het daar naar je zin hebt.

veel plezier nog !

kus

Silvia

PSV-FCTwente : 0-1 !!!!!!!!!!

Silvia

Met smart gewacht op je verhaal vandaag......
Geen inspiratie?