laurens002.reismee.nl

15 oktober 14.26 uur.

Zo eindelijk kan ik wat van me laten hoor; waar jullie natuurlijk allemaal naar snakken;p Goed we zullen bij het begin beginnen. Maandagavond kwamen we aan rond een uur of zes. Dat ging allemaal prima. 'Savonds nog wat gepraat aan de keukentafel enzo. Ow mijn kamer is trouwens erg groot; met 2 persoons bed! het uitzicht: Een stal;p De volgende dag om kwart voor acht en wat nu vervroegd is naar half acht. Wat te doen om half acht? koeien eten geven:P Vandaag kwam er een wagen die twee kalfjes mee nam om te slachten. Nu zitten de twee moederkoeien hele tijd te loeien omdat ze hun kindjes kwijt zijn. Vandaag ben ik ook naar frauenfeld gefietst om een internetkabel en een simkaart te kopen, mijn nieuwe nummer waar jullie me op kunnen bellen! Altijd leuk. De beste tijd om te bellen is tussen 1 en 2 en na ongeveer half acht. Maar niet laat want ik slaap al heel vroeg; acht uur denk ik.owjah mijn nummer is 076 2921011. Ik weet niet of er nog wat voor moet, moet je zelf maar ff uitzoeken:$ Vandaag heb ik ook nog in de kippenstal gewerkt met de vader van Urs. Das wel een leuke kerel maar de stal stink enorm!. Verder heb ik nog appelsap gemaakt; en ja felice je mocht zoveel drinken als je wil; maar naar twee bekers heb je t appelsap wel gezien.. Ik heb verder knolcelderij van t land gehaald, je weet wel dat hele gore spul. En duits is nog bestwel moeilijk te spreken evenals te verstaan maar ik red me wel.

De familie is wel oke. En in mijn boekje met foto's van thuis kijk ik elke dag!

Als iemand nog vragen heeft? stel ze gerust. Nou tot de volgende keer maarweer.

xx

t landen nummer is dus +41 dat zal er wel voor moeten dan;p en ja ik heb me oude nummer nog maar liever smsen of bellen op t nieuwe nummer.

Reinder

Ja, ik dacht al dat ze in Zwitserland nog geen internet hadden. Landcode zwitserland is +41, veel plezier daar!!

Lin

Laaaaauwieeee! Wat een coole verhalen allemaal! Ik ben jaloersss, wel een beetje:P

Zet hem op he! En je Nederlandse nummer doet t nog wel toch?

Kussssieee

MamZZ

K ga je morgen bellen!

Iriss

heee, genieten of niet dan in zwitserland!
super gave foto's en leuke verhalen!
spreek je deze week nog wel!
slaap lekker slaapkoppie xxx

Vera

Hee laurens, wat leuk dat je dit zo allemaal bijhoudt. Veel plezier nog! xx