Maandagochtend om 5.37 uur.
Het is maandagochtend in alle vroegte en mijn laaste nachtje thuis zit erop. Ik heb gister nog een heel leuk boekje met foto's en verhalen van thuis gekregen; bedankt iedereen die er in geschreven heeft!
Eigenlijk zouden we om 5 uur al weg gaan maar gister belde mijn vader me op en hij zei dat het maar 7 uur rijden is, nouja als hij t zegt. Dus toen besloten we maar wat later weg te gaan, namelijk om 7 uur. Eigenlijk ben ik een halfuurtje te vroeg opgestaan maar ik kon niet meer zo goed slapen door de zenuwen. En volgens mij ga ik wel wat vergeten; ik hoop alleen niet dat het heel belangrijk is.
Jullie mogen trouwens allemaal er lekker op los reageren hoor!
Maar ik zou zeggen tot over 2 maandjes!(die zijn wel zo voorbij toch?)
Ha Laus! Je ligt nu waarschijnlijk al in je bedje van stro ergens in n hoekje op de hooizolder, hoop dat je ook n beetje kunt slapen.....Hoop dat je gauw over je eerste ervaringen schrijft, ben heel benieuwd! Dikke Kuzzz.
heeeej lauwieeeee!!
khoorde van mam dat je appelsap moest maken!!! mag je daar ook van drinken? is vast wel lekr tog? kmis je eigelijk best wel stiekem een beetje(ook al geven kleine zusjes dat niet graag toe:P) je bent nog ma 4 daagjes weg ma het lijkt al 4 weken!!!!
xxx feezie